Дори и на 56-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна визия. Актрисата, за която времето сякаш е спряло, продължава да изглежда все така зашеметяващо - дори и по бански.

Елизабет Хърли и колко секси е актрисата с роклята на Roberto Cavalli

Новата секси визия на Лиз Хърли

Този път не е по бански

И самата тя явно си дава сметка за това. Затова и често публикува снимки в Instagram с доста оскъдно облекло. Последната е само отпреди няколко дни. На нея звездата позира в стилен син бански костюм в две части от снимачната площадка на новия си филм.

Актрисата, която е и бивш супермодел, знае как най-добре да застане пред камерата. Затова тя се е излегнала лежерно на дивана, в поза, която идеално подчертава фигурата ѝ. Красивата визия е допълнена от свободно спуснатата коса и атрактивен грим. И резултатът е - снимка, на която може само да се възхитим.

За новия си филм, Елизабет единствено разкри, че се снима на "слънчево" място. "Заснемането на слънчев остров има своите плюсове", гласи надписът към снимката.

И никак не е изненадваща реакцията на последователите ѝ, които я отрупаха със суперлативи. "Страхотно", написа един, докато друг я нарече "най-зашеметяващата". Следващият пък сподели, че "точно така изглежда една красива жена". Коментари, към които и ние, с чиста съвест, може да се присъединим.

И това съвсем не е първият път, когато Елизабет споделя с последователите си грабващи окото снимки. Звездата е известна с това, че често демонстрира невероятната си фигура, независимо дали по бански или красиви, секси тоалети, пише Holliwood Life.

Дори в скорошно интервю за DailyMail Елизабет призна, че не планира да спре да носи изрязани бански костюми, въпреки че е далеч от 20-те си години.

"Със сигурност килограмите ми са доста повече от тези, които бях преди 20 години. Но, честно казано, не ме интересува", каза звездата от пред британското издание. "Да, факт е, че сега се ограничавам повече по отношение на храната, а дори и напитките. Но пък не и изцяло, защото животът е твърде кратък, за да си на супер строга диета постоянно."

Елизабет Хърли, Деймиън Хърли и как двамата отдадоха почит на Шейн Уорн

Голямата загуба на Лиз и Деймиън Хърли

Сърцата им са разбити

Отношението на Елизабет към живота може да бъде вдъхновение за много жени на нейните години. И доказва, че не е нужно човек да е на определена възраст, за да вярва в себе си и постоянно да се изявява.