Ед Шийрън е един от успелите млади изпълнители, който може да се похвали и със солидно натрупано богатство зад гърба си. 

Ед Шийрън плаща повече данъци от Starbucks и Amazon

Защо Ед Шийрън плаща повече данъци от Starbucks и Amazon

Колко точно е внесъл изпълнителят миналата година

Певецът живее сравнително скромно и не демонстрира мания по скъпи хобита, за които да пръска много пари. Едно не може да се отрече на Ед обаче, и това е влечението му да купува имоти и да инвестира в недвижимо имущество. 

След като наскоро съседите му се оплакват от шума, който вдига, музикантът решава да реши проблема, но не като намали шума или се премести, а като... купи всички имоти наоколо. По този начин той ограничава до минимум възможността да пречи на някого, освен на себе си.

Снимка 355036

Източник: GettyImages

Така към имотите, които вече притежава, Ед добавя още две къщи в Лондон на стойност 19.8 милиона британски лири. С тях младият певец вече има 22 имота на стойност 47 милиона британски лири.

Това не е първият случай, в който певецът има разправии със съседите заради шума, който вдига. Ед имаше проблеми с хората, живеещи близо до заведението му, които също се оплакваха от силната музика. А и този проблем Ед решава по познатия начин - купува имотите наоколо, с което премахва възможността някой да бъде наблизо, за да се оплаче, пише Metro.

Ед Шийрън и какъв рекорд подобри изпълнителят

Как Ед Шийрън надмина дори себе си

Изпълнителят не спира да подобрява рекорди