Трудно можем да си представим, че актриса като Джулиан Мур може да бъде уволнена, но това все пак се е случило. 

Maleficent: Mistress of Evil, Анджелина Джоли и кога ще видим втория филм за "Господарката на злото"

Кога ще видим Анджелина Джоли като Господарката на злото

Премиера на Maleficent: Mistress of Evil се измести

В предаването на Анди Коен What Happens Live актрисата беше запитана защо е напуснала филма Can You Ever Forgive Me?, който получи три номинации за Оскар. 

Носителката на Оскар за представянето си във "Все още Алис" (2014 г.) отговори, че всъщност не е напуснала проекта, както се твърдеше, а Никол Холофсенър, режисьорката на Can You Ever Forgive Me?, я е уволнила. 

"Мисля, че не харесваше това, което правех", сподели в шоуто актрисата. Тя каза също, че до уволнението ѝ се е стигнало още преди снимките да започнат, защото двете са имали коренни различия в представите си как трябва да изглежда главната героиня. 

В последствие ролята беше дадена на Мелиса Маккарти, за която тя получи номинация за Оскар за най-добра главна женска роля. 

Джулиян Мур допълни, че все още не е гледала Can You Ever Forgive Me?, защото е със смесени чувства към филма заради случилото се, но не таи лоши чувства към Маккарти. Мур дори сподели, че това е едва вторият път в живота ѝ, когато е била уволнявана. Първият е бил, когато е била на 15 и е продавала йогурт.