Вчера Дженифър Лопес стана на 49. Тя отбеляза рождения си ден заедно с любимия си Алекс Родригез, семействата им и приятелска компания на плажа на Бахамите.

Снимка 370032

Източник: instagram / Alex Rodriguez

А купонът започна още от сутринта. Родригез сподели кратко видео, на което се вижда, че са събудили рожденичката с много шум и вкусна закуска. Той сподели и мило послание в Instagram.

Снимка 370033

Източник: instagram / Alex Rodriguez

"Когато бяхме деца, рождените дни бяха вълнуващи заради всички подаръци, които ще получим. Видях с очите си как това се промени при Дженифър. Сега тя се радва да споделя радостта си с останалите. За някой, който се раздава постоянно, 365 дни в годината - за децата, за семействата ни, за приятелите ни, надявам се днес да успеем да ти дадем цялото щастие, което заслужаваш".

Е, видимо са успели. Вместо в лъскави ресторанти и шумни дискотеки, на които Джей Ло със сигурност се е наситила, тя и веселата й компания избраха забавленията на плажа и в градината на комплекса, в който са отседнали.

Снимка 370031

Източник: instagram / Alex Rodriguez

От сутринта до през нощта. И една голяма и красива торта някъде между безкрайните танци. И много бутилки шампанско. Нямаме никакви колебания, че са си изкарали незабравимо.

Снимка 370035

Източник: Instagram / Jennifer Lopez

Дженифър Лопес на 50

Дженифър Лопес на 50

21 факта за латино дивата

А 49-годишната рожденичка позира без притеснение не само по бански, но и без грим и с мокра коса. И е все така красива, защото е видимо истински щастлива. И любовта със сигурност има вина за това, че вместо да остарява, тя сякаш се подмладява.