Джесика Частейн със сигурност няма от какво да се оплаква през изминалата година. Излязоха три филма с нейно участие, а лимитираният серила "Сцени от един семеен живот" беше едно от най-впечатляващите неща, които видяхме през 2021 г.

Джесика Частейн, The Eyes of Tammy Faye и как гримът за ролята се е отразил зле на кожата ѝ

Ролята, която се е оказала изпитание за Джесика Частейн

Понякога трябват жертви в името на изкуството

Нещата за 44-годишната актриса обаче не винаги са били толкова лесни. Може да била номинирана два пъти за Оскар, но детството й е преминало в бедност.

Самата Частейн разказва за това в интервю пред Sunday Times. "Не обичам да говоря много за това, но миналото ми наистина не е такова, каквото повечето хора си представят."

Снимка 545578

Източник: GettyImages

Преди години в друго интервю тя споделя: "Израснах в семейство със самотна майка, която се скъсваше от работа, за да сложи храна на масата. Имало е вечери, когато с братята и сестрите ми си лягаме гладни. Беше трудно".

Снимка 420789

Източник: GettyImages

Джесика коментира и приказките по неин адрес, че няма как да е била бедна и да е учила в престижното частно училище "Джулиардс". Тя казва, че е работела, за да се издържа междувременно, а и е имало хора, които са й помогнали, за да учи там. Вероятно има предвид Робин Уилямс, който е финансирал стипендията й за обучението в "Джулиардс".