Дженифър Лорънс не е от известните личности, които обичат да говорят за личния си живот. Почти всичко значимо се разбира от доверени източници или папарашки снимки.

Дженифър Лорънс, Кук Марони и новината, че са станали родители

Хубавата новина на Дженифър Лорънс

С какво може да се похвали актрисата

Така през лятото на миналата година тръгнаха слуховете, че е бременна. И те се оказаха напълно верни, защото в началото на тази беше потвърдено, че е станала майка за първи път.

И освен това, нищо друго не се знаеше до момента. Нито пола на бебето, нито неговото име. Лорънс просто беше решила да остави тези подробности за себе си и близките си, докато се почувства готова да ги сподели със света.

Е, вече явно се е почувствала, защото в интервю за октомврийското издание на Vogue, на чиято корица е, тя споделя, че е станала майка на момче. Като дори е пояснила, че с Кук Марони са решили да го кръстят Сай. Точно като американският художник Сай Туомбли, който се оказва, че е сред любимите хора на изкуството на Марони.

В интервюто си Дженифър Лорънс споделя още, че преди да роди, е била доста объркана. Просто защото всички са се опитвали да я убедят, че ще обича детето повече от всичко. И понеже й е за първи път, не е можела да повярва.

Но точно това се е случило, като актрисата допълва, че след раждането сякаш животът ѝ е започнал отначало. И в момента обича абсолютно всички бебета и им се радва, когато ги вижда на улицата.