Дуейн Джонсън не е крил, че обича своите родители и държи изключително много на тях, макар и през годините да са имали търкания помежду си.

Дуейн Джонсън, Нова година и как актьорът посрещна празника

Как Дуейн Джонсън посрещна Нова година

Скалата има особена представа за забавление

Напоследък Скалата дори доста често ни прави свидетели на щедрите подаръци, които поднася на майка си Ата Джонсън. Но Дуейн Джонсън е преживял доста стряскаща ситуация, свързана с майка му.

В профилите си в социалните мрежи актьорът публикува снимка на автомобил, който очевидно е претърпял катастрофа. В описанието той пояснява, че колата е на майка му и инцидентът се е случил късно през нощта.

Джонсън не споделя какво точно е състоянието на Ата, но уточнява, че тя ще успее да се възстанови. За да докаже, че майка му е борбен човек, Дуейн Джонсън припомня, че тя е преборила рак на белите дробове, преминала е през тежък брак и е оцеляла след опит за самоубийство.

Скалата завършва поста с откровението, че има един останал жив родител и напомня на всички ни да прегърнем родителите си, защото не знаем кога ще получим обаждане в три през нощта, което не искаме.