Канадският рапър Дрейк има голямо сърце и не пести нито време, нито пари, за да го покаже. А песните му буквално чупят рекорди. 

Обвиниха Дрейк в плагиатство

Обвиниха Дрейк в плагиатство

Но не на музика или текст

Дарителската акция на Дрейк започна в Маями, където той дари 25 000 долара на местна гимназия. След това вдигна летвата, като даде 50 000 долара стипендия на студент отново от университет в Маями. 

Очевидно Маями му е присърце, защото последва нова благотворителна инициатива в града. Дрейк е заплатил покупките на всички хора в местен магазин, а сумата възлиза отново на 50 000 долара, пише списание People. 

Последната благородна проява на Дрейк е била отново в размер на 50 000 долара, а техният получател е била домашна прислужница, за която рапърът е научил, че трябва да пътува четири часа с два различни автобуса до своята работа, за да издържа петте си деца. 

Дрейк в ролята  на репортер

Дрейк в ролята на репортер

На баскетболен мач в Канада

Според изданието, канадският изпълнител се е погрижил повече от добре за нея. Първо, тя е получила масаж в спа център, след това  вечеря в изискан ресторант. Последвала е среща между двамата, на която тя е имала 45 минути, за да си купи каквото иска в магазин за дрехи.