В последните месеци Елизабет Хърли прави всичко, за да подкрепя кариерата на сина си Деймиън, който също се ориентира към света на модата. Отгледала го сама заедно с майка си, сега тя трябваше да понесе пореден удар, свързан с детето й.

Деймиън Хърли, Стив Бинг и признанието ни сина на Лиз Хърли за покойния му баща

Синът на Лиз Хърли откровено за смъртта на баща си

Какво призна моделът в Instagram

19-годишният Деймиън беше лишен от наследството, което му се полагаше след смъртта на баща му - милионерът Стив Бинг, миналото лято. Той се самоуби на 55-годишна възраст през лятото на 2020 г.

Бинг се е надявал, че голяма част от наследството му в размер на 600 милиона долара, ще бъде разпределено между двете му деца от две различни връзки - 19-годишния Деймиън Хърли и 23-годишната Кира Бондър от връзката му с Лиса Керкорян.

Милионерът почти не е поддържал връзка с децата си с изключение на годината преди смъртта си, когато решава да "навакса" пропуснатото и се сближава с тях. Той осуетява и опит на баща му - 90-годишния Питър Бинг, да лиши Деймиън и Кира от наследство.

Но ето че година след смъртта на Стив, Питър е завел дело в съда, а решението на последния успешно лишава двете деца на Стив от каквото и да било наследство. Ако искът му беше отхвърлен, всеки от тях щеше да получи по 250 милиона долара.

"Когато Стивън отне живота си, той умря с мисълта, че децата му ще са подсигурени. Това, което искаше, беше жестоко променено. Мисля, че ако можеше да научи, щеше да е съсипан", коментира Лиз Хърли пред Daily Mail.