Всички виждаме, че напоследък животът на Бритни е все по-вълнуващ. Пише мемоари, танцува, показва се почти гола и прекарва много време на плажа. А знаем всичко това, защото следим публикациите й в Instagram.

Бритни Спиърс и провокативното видео, в което се показа гола на плажа

Бритни пак го направи

Новите голи провокации

И колкото и провокативно да е поведението й в социалната мрежа напоследък, Бритни успя отново да ни изненада и да накара всички пак да говорят за нея. Направи го с текста към последния си пост, който звучи като загадка, чиято интерпретация накара всички да се чудят дали пък не очаква третото си дете. 

А постът й от понеделник, 11 април, наистина е объркващ. В него тя пише, че заради пътуването си до Мауи е свалила килограми, "само за да си ги върне отново". И докато се е чудила какво се случва със стомаха й, половинката й Сам Асгари се шегува дали пък не е възможно да е бременна...

Бритни продължава в публикацията: "Затова си направих тест за бременност и... е, добре... ще имам бебе... 4 дни по-късно изглеждах още по-бременна от преяждане. Расте! Ако вътре са две... направо не знам."

Колкото и объркано и придружено с весели имотикони да е посланието й, то все пак накара доста световните медии да предположат, че Бритни може наистина да е бременна.

The Guardian припомня, че певицата и преди е изразявала желанието си отново да има семейство. А очевидно, тя и 28-годишният фитнес модел Сам Асгари вече са изградили стабилна връзка.

Самият той напоследък публикува постове в Instagram, свързани с бащинството и семейните ценности, на които особено много държи.

Бритни Спиърс, децата, кучетата и колко й трудно е, когато нямат повече нужда от нея

Трудното признание на Бритни Спиърс

И напълно я разбираме защо

Дали обаче всичко това е истина? Ще видим ли Бритни пак с новородено бебе в ръце, или просто ще ѝ се наложи да прекара допълнителни часове във фитнеса, за да свали качените килограми, явно ще трябва да изчакаме и да разберем от самата нея.