Холивудският актьор Брад Пит направи много неща, за да стане по-добър човек и баща на децата си. След тежката раздяла с Анджелина Джоли през 2016 г., когато стана известно, че Пит има проблеми с алкохола, той ходи на психотерапия всяка седмица.

Спря да пие, отслабна драстично, но все още Джоли се грижи изцяло за шестте им деца, а Пит ги вижда в компанията на служител от социалните служби.

Брад Пит спря алкохола и стана по-добър мъж (СНИМКИ)

Брад Пит спря алкохола и стана по-добър мъж (СНИМКИ)

Актьорът направи първата си фотосесия след раздялата с Джоли за списание GQ

"Той ходи на терапия всяка седмица и цели най-вече да се научи как да подобри себе си като мъж и баща на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Кнокс и Вивиан." Това пише US Weekly, като цитира свой източник. Актьорът иска да прекарва повече време с децата си, отколкото му е позволено сега. Именно затова той е отказал окончателно алкохола.

Брад Пит на 54

Брад Пит на 54

Философията на актьора за живота

По всичко личи, че Пит е решен да се справи с демоните си. Освен по работни ангажименти, актьорът предпочита да не излиза и си стои главно у дома.

"Във времето, когато му е позволено да бъде с децата, той предпочита да не излизат, а да са си вкъщи. Неговият дом в момента е неговото убежище, там се чувства най-спокоен, в мир със себе си", пише таблоидът. Когато излизал навън Пит ходел основно по галерии и на концерти.