Червеният килим на Оскарите е едно от най-добрите места, на които можем да попаднем, ако искаме целият свят да ни забележи. Миналата нощ наградите бяха раздадени за 91-и път, а десетки знайни и не толкова знайни актьори и актриси имаха възможността да демонстрират най-доброто от себе си и своя стил.

Оскари 2019: Тоалетите на червения килим

Оскари 2019: Тоалетите на червения килим

Бляскави и цветни

Всяка година има поне един откроил се ярко сред останалите, за когото се говори дълго след церемонията. Встрани от бляскавите рокли на звездите и все по-голямото разнообразие в мъжките официални тоалети, спираме погледа си на актьора Били Портър, който е някъде по средата със своя смокинг-рокля.

Снимка 408742

Източник: GettyImages

49-годишният изпълнител и актьор се появи на червения килим заедно със съпруга си Адам Смит. Някои веднага ги определиха като една от най-сладките двойки на вечерта, но със сигурност акцентът при повяването им не падна върху любовта помежду им.

Снимка 408739

Източник: GettyImages

Нестандартният тоалет на Портър е дело на Кристиан Сириано. Той е комбинация от горна част на смокинг, бяла риза с разкроени ръкави и рокля без рамене и разкроена долна част. За партито на Vanity Fair след раздаването на Оскарите актьорът остана без ризата и папийонката си за една по-секси визия.

Снимка 408738

Източник: GettyImages

Това не е първата модна провокация от Били Портър, който винаги успява да се открои на подобен тип мащабни събития с наистина нестандартна визия. Но този път, няма спор, надмина себе си.