След като преди дни Doja Cat се осмели, сега дойде ред и на Айрленд Болдуин да го направи.

Айрленд Болдуин и признанията на модела за изнасилването и аборта

Признанията на Айрленд Болдуин за изнасилването и аборта

Открита както винаги

За какво става дума ли? За смелото им решение да обръснат косите си.

Айрленд Болдуин, 26-годишният модел и дъщеря на актьорите Ким Бейсингър и Алек Болдуин, сподели моменти от подстригването си, както и новата си визия, в Instagram.

На снимките, които е качила, я виждаме със съвсем нова прическа. Айрленд вече се е сбогувала с дългата си червена грива и я е заменила с талкова къса прическа, че чак бихме се позачудили останала ли и ѝ е изобщо някаква коса. За да постигне този ефект, тя е трябвало да обръсне косата си почти изцяло и даже я е боядисала в платиненорусо.

"Не ми казвайте, че няма да направя нещо, защото ще го направя", пише моделът като описание към кадрите, с което доказва, че решението за драстичната си промяна във визията е взела съвсем категорично и смело.

В Instagram стори пък Айрленд е качила още снимки, но от моментите докато е била във фризьорския салон. На втората от тях тя е добавила текст, с който обяснява смелата си постъпка.

"Правете неща, които ви плашат. Правете неща, които другите хора казват, че никога не бихте направили. Косата ми беше съсипана от години обезцветяване заради моделстването ми откакто съм на 17. Отдавна ѝ беше време за ново начало. Винаги съм искала да го направя, но бях уплашена. Сега като не ме интересува какво мислят другите хора, се чувствам по-красива от всякога."

Айрленд и преди е споделяла за трудностите при справянето с несигурностите в себе си и тялото си, отново в Instagram.

През април, в друг свой пост тя разкрива, че е била наричана дебела, грозна, незначителна и безполезна, и то от възрастни хора докато е била още дете.

Айрленд Болдуин и секси и провокативната ѝ почивка

Секси почивката на Айрленд Болдуин

Стана горещо

"Това не е нещо ново. Папараци са ме следвали по всякакви причини и са снимали задника ми, целулита ми, мазнините по гърба ми, двойната брадичка, циците ми", признава Айрленд. Но показва, че е запазила силата, търпението и достойнството си, благодарение на примирението си с това, че поведението на другите просто е извън контрола ѝ.