Няма как да не следим с интерес какво се случва с порасналите деца на известните личности. Много от тях, наследили красивите гени на родителите си, тръгват по техния път с летящ старт.

Джуд Лоу и раждането на шестото му дете

Джуд Лоу стана баща за шести път

Не човек - машина е този мъж

Джуд Лоу може и в момента да дондурка бебе, тъй като наскоро стана баща за шести път, но вече има една голяма и доста известна дъщеря.

Айрис Лоу е второто дете на Джуд Лоу от брака му със Сейди Фрост. 19-годишната красавица, която поразително прилича на баща, но носи и очарованието на майка си, вече е утвърден модел и име, което се разпознава и без уточнението дъщеря на еди кой си.

Израснала под светлините на прожекторите, Айрис вече има утвърдена кариера като модел на IMG. И въпреки че е дъщеря на известни актьори, тя успява да оставя своя отпечатък във всичко което прави, отбелязва Mirror.

За радост на всички красивата Айрис е доста активна в социалните мрежи и често споделя своя вълнуващ начин на живот със своите над 354 хиляди последователи.

А под много от снимките запалени ѝ последователи твърдят, че тя все повече прилича на баща си не само като външност, но и като актьорско поведение.