В деня на деветата годишнина от сватбата си, 14 август, Ашли Греъм и съпругът й Джъстин Еврин споделиха в социалните мрежи новината, че ще стават родители за пръв път.

"На този ден преди девет години се омъжих за любовта на живота си. Това беше най-страхотното пътешествие с най-любимия човек на света."

Днес ние се чувстваме благословени, благодарни и развълнувани да ви съобщим, че нашето семейство ще порасне. Честита годишнина. Животът ще става все по-добър", написа Греъм в Instagram.

Тя сподели и кратко видео, в което за първи път показа доста наедрялото си бременно коремче. Ервин пък публикува няколко общи кадъра, на един от които се вижда и снимка на бъдещото им бебе от ехограф. 

"До моята вечна любов и ежедневно вдъхновение - честита годишнина. Тези девет години минаха като цял живот. Може би защото истинският ми живот започна, когато ти влезе в него. Сега, когато сме създали своя съвместен живот, нека създадем живот заедно. Обичам те. Обичам и нас", написа съпругът на Ашли под снимките.

Ашли Греъм и секси ваканцията й в Италия

Ашли Греъм и секси ваканцията й в Италия

Моделът традиционно почива на Ботуша

Преди няколко месеца моделът сподели в свое интервю, че иска да има деца, но това не й е основна цел. Всяко нещо идва с времето си,а явно точното за Ашли и Джъстин да станат родители е точно сега.