Mitsubishi Motors ще достави 38 нови автомобила Lancer Sportback и Colt в 19 държави на територията на Европа по впечатляващ начин - например с хеликоптер, на местата, на които участниците са поставили своя знак на интерактивната карта. Това ще се случи на 29 ноември 2008г. и 28 февруари 2009г.

Mitsubishi Motors отбелязва общоевропейското представяне на новите автомобили Lancer Sportback и Colt по един нетрадиционен начин чрез кампанията под надслов "На Вашия знак".

Вместо да чакаме хората да дойдат и видят новите модели, моделите ще отидат да се представят на хората, казват от компанията.

Жителите на Европа могат да спечелят чисто новите автомобили Mitsubishi Lancer Sportback или Colt, като изберат място и поставят знака на Mitsubishi.

На това място Mitsubishi Motors ще доставят един от тези автомобили.
Участниците имат възможност да изберат дали да поставят знак онлайн на адрес: http://www.onyourmark.bg/ или да поставят реален знак на избраното на интерактивната карта местоположение.

Тези реални знаци могат да бъдат видени на същия адрес, както и да бъдат проследени впечатляващите доставки с начало 29 ноември 2008 г.

Кампанията под надслов "На Вашия знак" отдава дължимото и на един типичен японски феномен: ексцентрично гейм шоу.
Водещият на това шоу, Коичи "Krazy" Кога, приветства участниците като звезди в шоуто, където те заемат мястото зад волана в две решителни игри: Lancer Loop и Colt Curling.

Можете да вземете участие в игрите тук.