Ако смятате, че секси бельо означава единствено много изрязан сутиен и прашки, бъркате. Няма значение какво носите - номерът е в избора на бельо, което стои добре на вашето тяло, пише ТЯ.bg.

Много жени се притесняват, че са твърде несъвършени, за да носят секси бельо. Е, дами, време е да захвърлите предубежденията. Проверете кои са четирите най-глупави извинения, които жените използват, за да избегнат провокативното бельо и причините, които омаловажават тези извинения.

Извинение 1: Само моделите изглеждат добре в красиво и секси бельо.
Да изглеждате добре и секси е резултат от това да се чувствате добре и секси. Това чувство не зависи от дългите крака или сантиметрите на талията, а идва отвътре. Всички психолози постоянно повтарят това. Време е да ги чуем.

Извинение 2: Красивото, секси бельо струва скъпо.
Секси бельото не е въпрос на цена, а на това, как ви кара да се усещате. Ако може да намерите провокация на разпродажба, още по-добре за вас. Независимо каква марка купувате, трябва задължително да притежават 6 броя страхотни сутиени, които да се комплектоват с подходящи бикини.

Извинение 3: Аз не съм секси.
Всеки е секси, когато открие подходящото бельо. Камизола с шорти може да ви направи да изглеждате неустоима, точно както дантеления сутиен би направил това за друга жена. Просто трябва да откриете това, което акцентира върху любимата част от тялото ви. Не чакайте да свалите килограми, за да си облечете отдолу нещо "по-така". Поемете инициативата още сега и се погрижете за себе си и имиджа си на момента.

Извинение 4: Но това е просто бельо.
И освен това - никой не го вижда. Но вие знаете. Бельото е първото нещо, което обличате сутрин и последното, което сваляте. Това не е ли достатъчно да определи в голяма степен с какво настроение ще започнете и свършите деня? Дори и само вие да знаете колко сте секси отдолу, това ще ви накара да се почувствате по-добре, игриво-закачлива, а повярвайте - дори и да не знаят причината, всички наоколо ще го усетят.

ТЯ.bg

DJ Tiesto - Traffic (Victoria's Secret)