Да, изневярата не е само мъжки патент, но истината е, че господата по-често кръшкат. Как да разберете, че мъжът ви си има любовница? Отговор на този въпрос дава Наталия Кобилкина в рубриката й "Доктор Ко". Тя като изброява пет признака, издаващи мъжката изневяра:

 1.Започва да критикува жената до себе си - Критиките може да са насочени както към външността, така и към нейния характер или поведение. Ако мъжът нарича жената до себе си "скучна", това е почти сигурен знак, че той е открил друга, която да го забавлява.

2. Непрекъснато е изморен - Работните му дни станат по-дълги, ако командировките зачестяват, а разходите му се увеличават. Ако мъжът няма желание за секс, винаги е изморен, засипан от твърде много работа и няма абсолютно никакво време за жената до себе си, това също е ясен признак за изневя.

3. Изненадващо започва да ходи на фитнес - Той винаги е имал добро мнение за закръгленото си коремче и няколкото килограма в повече никога не са го притеснявали, а ето че изведнъж започва да тренира три пъти седмично. Същото важи и за рязката смяна на стила, парфюма или прическата.

4. Иска нещо различно - Ако мъжът започне да говори за нови неща, които трябва да опита, и нови пътешествия, на които иска да отиде (незнайно защо сам), тук също най-вероятно става дума за изневяра.

5. Крие телефона си - Мобилният телефон винаги е с него - дори в банята и тоалетната. Не го изпуска от поглед. Същото важи и за компютъра, на който внезапно е сменена паролата.

Източник: Дарик