Оказва се, че именно комарджиите са любовниците, които иска всяка жена. Те са страстни, спонтанни, мили и джентълмени в леглото.

Колкото и странно да е, хазартните типове умеят да създадат стабилна и дълготрайна връзка, с доста интересен сексуален живот. И това се дължи на следните качества:

Целенасочени

Хазартът е научил играчите да не се отказват от начертаните цели.

Общителни

Те се движат сред познати и заедно умеят искрено да се забавляват, а не само да играят.

Страстни и упорити

Страстта към играта ги кара да залагат. Освен това показват и че са упорити. Тези качества те разкриват както в играта, така и в живота, и рядко изпускат предоставените им шансове. Готови са да поемат риск, ако се налага. В крайна сметка винаги получават това, което искат.

Смели

Тези хора са доказали, че не се страхуват от рисковете. Непрекъснато експериментират в хазарта, както и в леглото.

Спонтанни

Хазартът е непредвидим, каквито са и самите играчи. Спонтанни и отворени към всякакви изненади, те са доста интересни партньори и никога не може да скучаете с тях.

Забавни

Обикновено са широко скроени и бохеми. Почитатели са на приятната компания, забавленията, адреналина и изобщо на всичко забавно и интересно.

Печалбата от тотото или от всевъзможните други хазартни игри са изключително полезни за сексуалния живот. Това твърдят специалисти от британски Център за сексуално здраве.

Според тях емоцията от неочаквания паричен бонус зарежда с необходимата енергия да бъдем по-активни в леглото.

"Всеки мечтае да спечели голяма печалба от хазартните игри, с които ни атакуват по цял свят. Случи ли се това, може да очакваме страхотни преживявания в леглото.

Радостта е голяма и най-подходящия начин да отпразнуваме щастливото събитие е да се позабавляваме с партньора в леглото.

Това не означава обаче, че трябва да чакате нещо сензационно да ви се случи, за да го направите с любимия човек", с усмивка коментира един от авторите на изследването.