10. Ел Макферсън, 44
Познатата още като "Тялото", Ел в момента се занимава с бизнес и е мениджър на компания за сърф облекла и продукти, наречена Hot Tuna. Тя е първият супермодел, чийто лик е стоял на пощенски марки. Разведена е и в момента търси мъжа на живота си.

9. Тери Хатчър, 43
Изгрява с филма "Новите приключения на Супермен", където играе Луис Лейн. Днес зрителите я познават най-вече като Сюзън Мейър от "Отчаяни съпруги". За тази роля тя печели Златен глобус. Също разведена и необвързана.

 8. Памела Андерсън, 41
Славата я застига след като участва в "Спасители на плажа" в ролята на Си Джей, става момиче на "Плейбой" и, естествено, прави домашното си видео с Томи Лий. Омъжва се три пъти. Докато четете това, може да се е събрала с което и да е от рокерските си бивши гаджета отново.

7. Ким Катрал, 52
Британката е участвала в много филми, сред които и "Полицейска академия", но истинска популярност добива с ролята на Саманта в "Сексът и градът". Омъжва се три пъти, но в момента е необвързана. Написала е книга за оргазмите с един от бившите й съпрузи.

 

6. Елизабет Хърли, 43
Актрисата става известна повече с факта, че е имала връзка с Хю Грант и, естествено, с това че изглежда чудесно, отколкото с филмите си. Омъжена е за Арун Наяр.

 

 5. Шарън Стоун, 50
Актрисата, която е показала повече от повечето. Филмът "Първичен инстинкт" я превърна в истинска звезда. В момента е разведена и необвързана.

 

4. Мишел Пфайфър, 50
Може би, нейната най-секси роля е тази на Жената котка в "Батман се завръща". Ролята пък, която остава незабелязана, е тази в "Брилянтин 2". Омъжва се два пъти, все още е съпруга на създателя на "Али Макбийл", Дейвид Кели.

3. Кайли Миноуг, 40
Певицата и актриса тръгва по пътя на славата, когато се снима в "Съседи", но достига световно признание с песента "Can't get you out of my head". Боледувала е от рак, заради който трябваше да се възстановява в продължение на година. Имала е връзка със вокалиста на INXS Майкъл Хътчинс. В момента няма приятел, но иска да създаде семейство.

2. Хали Бери, 42
Хали Бери се е доказала като една от любимките на публиката с многобройните си филмови роли, често на сексапилни и интелигентни жени. Сключвала е брак два пъти и два пъти се е развеждала. Живее с мъж, 10-години по-млад от нея, който е баща на детето й. Казва, че е щастлива и че планира да роди отново.

1. Моника Белучи, 44 (ха-ха, изненада!)
Участвала е в много филми на много езици. Два от тях са от серията за "Матрицата". Думите й "Обичам самата идея, мъж да плати за да гледа мой филм - сякаш ми плаща за да изпитам удоволствие" са достатъчни за да й заслужат първото място. Те и не-лошата й външност, естествено.

По-големи снимки на победителките - в галерията