Почти сме забравили сладникавия имидж от "Здрач", с който свързвахме Кристен Стюърт. След вампирската сага тя доказа не само, че е сериозна и многопластова актриса ("Все още Алис", "По пътя", Cafe Society), но и че не й пука особено за стандартите на традиционната холивудска богиня. Вместо това Кристен неусетно се превърна в модна икона, която налага пънк-рок-"не ми пука за мнението ви" имидж, който ние много харесваме. Промените в прическата й от началото на 2017 до сега го доказват.

Снимка 323069

Източник: GettyImages

През януари на фестивала "Сънденс" тя беше на черна и тъмнокоса, макар че нямаше как да объркате стила й.

Снимка 323070

Източник: GettyImages

През март на премиерата на филма си "Личен купувач" Кристен шокира всички с почти 0 номер подстрижката си и светлорусия цвят.

Снимка 323071

Източник: GettyImages

През май в Кан тя задържа платинения цвят (заглавната снимка), но през юли превърна тъмните си корени от дефект в ефект в комбинацията с убийствено секси гащеризон.

Снимка 323072

Източник: GettyImages

През август рокерският имидж се завърна - кожено яке и метални аксесоари допълваха допълваха щръкналата руса коса под баскетболна шапка.

Снимка 323073

Източник: GettyImages

Миналият месец на наградите на списание ELLE актрисата показа, че още може да изненадва с неочаквани аутфит комбинации.

Снимка 323074

Източник: GettyImages

На 9 ноември 2017 от платинените кичури няма почти нищо останало, но затова пък пък перчемът на Кристен идеално се връзва с драматичният черен грим.