На първо място е дългокраката бивша приятелка на Джъстин Тимбърлейк- Камерън Диаз.

Списанието се възхищава на непретенциозното й отношение към дрехите, на качеството й да съчетава дрехите в свободното си време и на лъскави церемонии.

На втора позиция е Кейт Бланшет, която не се страхува да експериментира, но винаги спазвайки златната среда. Нейна запазена марка е винаги чудесното и различно допълнение на грима и прическата към тоалета.

На трето място е Пенелопе Круз, която освежава с приятен испански силует облеклата си на червения килим.Тя показа наскоро и свежите си дизайнерски умения в новата кампания на "Mango"

Кейт Бозуърд почти се превърна в любимка на дизайнерите, особено на Марк Якобс и Клое. Стила на Кейт е приятно съчетание между срялост и последни тенденции в младежката мода.

Анделина Джоли, която наскоро призна, че Брад й избира голяма част от дрехите които носи, гради изискан имидж, като понякога прекалява с монохромността.

Ева Мандес е другата пищна латино звезда в класацията, която успява да съчетае екзотичното си излъчване с елеганетен гардероб и чудесен нюх по отношение на аксесоарите.

Гуен Стефани жонглира модните тенденции с лекота, което доказва и модната й марка L.A.M.B. Тя спечели мястото си в класацията с това, че не остави майчинството да занемери вида й, а даже напротив да експериментира, като съчетава дрехите на бебока с нейните.

Останалите в класацията са Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Кейти Холмс.