Докато светът беше в еуфория, че Меган Маркъл е бременна, тя пътуваше от Лондон до Сидни - продължителен и изтощителен полет. А на един от безбройните ангажименти по време на официалното си посещение с принц Хари сподели, че първите месеци на бременността й преминават така, сякаш постоянно е уморена от дълго пътуване и смяна на часовите зони. 

Когато и тази промяна е действителност, се натрупват два утежняващи състоянието на херцогинята фактора. А и Маркъл се оказва, че не е от онези късметлийки, които не знаят що е то сутрешно гадене по време на бременността.

Но сега Маркъл няма много време да се оплаква, защото с Хари не спират да обикалят градове и държави.

И как се справя с неразположенията

Така, както го правеше и преди да забременее. Меган е заклет фен на йогата и покрай майка си Дория, която е инструктор в САЩ, започва да я практикува като средство за релакс и възстановяване на енергия.

Особено второто й е много необходимо в последните дни. Освен многобройните ангажименти, Маркъл страда и от проблеми със съня, които никак не са необичайни за бременните. А когато не може да спи, предпочита да стане и да прави йога. В 4:30 сутринта например.

Меган Маркъл е спец в йогата

Меган Маркъл е спец в йогата

Показва, че наистина я бива в йогата.

Херцогинята много добре знае колко са важни физическата активност, позитивизмът и спокойствието за правилното протичане на бременността и здравето на бебето, което носи. Затова не се лишава от своя ежедневен ритуал и няма намерение да го прави до раждането, а и след това, предава Daily Mail.