Поп звездата Мадона показа, че купонът в живота й тече с пълна сила. Днес, 16-ти август Мадона Луиз Вероника Чиконе - американската поп кралица с италианска кръв във вените празнува рожден ден. Тя неслучайно избра Италия, и то за втора поредна година, за да отпразнува своя 59-ти рожден ден. Тя публикува снимки в Инстаграм, на които се вижда как танцува, и как язди кон по старинните улички на италианско градче.  

A post shared by Madonna (@madonna) on

Мадона се намира в шикозен курортен комплекс на морето недалеч от град Бриндизи. Със сигурност е в компанията на шестте й деца - родените от нея Лурдес и Роко, както и осиновените в Африка три момиченца Мърси, Стела и Естер, и едно момче - Дейвид. Италианските медии са много любопитни, но засега не се съобщава за мъж в компанията на Мадона. 

Медиите на Апенините вече писаха, че певицата е страстна почитателка на хубавото вино в района. И сега тя не пропускала вечер без да си пийне по чаша, но според запознати тя е изключително дисциплинирана и не пие повече от една трета от бутилка или 250 грама.

Другото, което Мадона много харесва там са баните с лековита кал и маските на лицето със смеска от същата кал и местни билки. Комбинацията й действала страхотно и поради тази причина кожата й била винаги свежа и нежна като на момиче.

A post shared by Madonna (@madonna) on

Поп-звездата толкова харесала ефекта от лековитата кал, че дори смятала да направи собствена козметична линия с продукти от областта Пулия, която да продава в Америка.

Преди бизнес делата обаче, като една истинска лъвица, Мадона показа, че и на 59 все още я бива в страстните танци:  

A post shared by Madonna (@madonna) on