Тази година музикалният конкурс "Евровизия" не мина без сензации. Първо бе предложението за брак, което получи македонската изпълнителка от своя годеник.

За първи път! Брак на "Евровизия 2017" (ВИДЕО)

За първи път! Брак на "Евровизия 2017" (ВИДЕО)

Тя каза "ДА"

А после... и гол мъж на сцената. Младеж, загърнат с австралийското знаме, изскочи на сцената ненадейно по време на изпълнението на миналогодишната победителка на "Евровизия" - Джамала. 

Той направи кръг около певицата, свали си панталоните, остана по голи задни части, и в този момент охраната го залови.

Оказа се, че това е известен украински "шегаджия" и журналист, съобщи тв каналът TSN. Името му е Виталий Седюк и е известен с подобни свои изяви, от които са си патили Брад Пит, Ким Кардашиян, Уил Смит и Леонардо ди Каприо.

През май 2013 година той се появява на премиерата на "Мъже в черно 3" и се опита да целуне Уил Смит. Този прилив на нежност бе последван от шамар, пише "24 часа".

Отново през 2013 година, Виталий получава билет и акредитация за наградите "Грами", където гордо застава на първия ред, редом до Бионсе и Стинг. Същата вечер Седюк успя да излезе на сцената и да приеме една от статуетките на Адел, вместо нея. Този инцидент го прати дори зад решетките за кратко.

ВИДЕО: