Кейти Пери разкри, че колегата й Джон Мейър е най-добрият любовник, който е имала досега, по-добър от Орландо Блум и Дипло, съобщи Контактмюзик.

Снимка 298750

Двамата музиканти имаха връзка, която периодично прекъсваха, докато накрая не се разделиха окончателно през 2015 г.

В интервю с Джеймс Кордън, което беше пуснато в YouTube канала на певицата, Пери класира тримата си бивши любовници, като на първо място постави Джон, а след него Орландо Блум. Дипло, с когото имаше кратка връзка през 2014 г., остана на трето място.

За Джош Гробан, с когото беше близка през 2009 г., каза, че той "се е измъкнал". Интересно е, че по повод бившия си съпруг Ръсел Бранд певицата не каза нищо.

Тя обаче разкри, че е страдала от депресия и е мислела за самоубийство. Звездата каза, че й е трудно да се справи с любопитството към живота й.

Американската певица излъчва на живо в интернет какво прави от няколко дни. Тя показа как ходи на йога, приема гости за вечеря, спи, гримира се, и, разбира се, пее и снима клип към новата си песен "Bon Appétit".

Интернет сесията е промоция на новия й албум "Witness". Снощи в Лос Анджелис певицата направи безплатен концерт за 1000 специално избрани фенове.