Lipton Ice Tea, една от водещите в световен мащаб марки студен чай, обяви тригодишното си партньорство с холивудската звезда Хю Джакман. Така Lipton Ice Tea се превърна в първия  световен бранд, с който филмовата легенда се обвърза.

Обичаният от публиката по цял свят Хю Джакман, известен с ролите си в касовите холивудски продукции „X-Men", „X-Men Началото: Върколак" и „Австралия", е новото лице на Lipton Ice Tea. За да популяризира партньорството, Хю Джакман снима първата в кариерата си телевизионна реклама, излъчвана в световния ефир от март 2010 г.

Българските почитатели на звездата от „X-Men" и „Австралия" също могат да видят своя любимец в новото му амплоа. В родния телевизионен ефир рекламата ще се излъчва през целия юли. В нея усмихнатият актьор ни прави съпричастни към удоволствието от освежителната напитка от натурални чаени листа след тежък снимачен ден. Кампанията на Lipton Ice Tea у нас ще бъде подкрепена и с outdoor по пътя София-Бургас и София-Варна след 12 юли 2010 г.

Оптимистичният светоглед на актьора Хю Джакман е въплъщение на ценностите на Lipton Ice Tea и духа на марката, отразен в слогана „Drink Positive". Положителното му отношение към живота го превръща в най-подходящият посланик на бранда.

Джейсън Грийн, Маркетинг директор на Ice Tea отбелязва: Хю Джакман е идеалният посланик на Lipton Ice Tea. Той е позитивен, изпълнен с енергия, оптимист, изключително известен, но скромен, което напълно съвпада с ценностите на марката. Ние сме много щастливи от сътрудничеството си с него и от планираните за следващите няколко години активности."

Самият Хю Джакман признава, че е възхитен от ролята си на посланик на Lipton Ice Tea. „Това е напълно ново изживяване за мен. Lipton Ice Tea е много позитивен бранд, а ценностите му съвпадат напълно с тези, които винаги са били важни в живота ми. Нямам търпение да започнем работа по всичките ни съвместни проекти.", коментира актьорът.