Звездната бракоразводна двойка Амбър Хърд и Джони Деп разпуска от тежкия процес по различни начини. Амбър Хърд е засичана няколко пъти на срещи с милиардера Алън Маск, основателят на компанията Tesla.

Състоянието му се оценява на 12 млрд долара. 30-годишната Амбър и 45-годишния Алън се познават отдавна, но напоследък много са се сближили и все по-често прекарван заедно времето. Всевиждащите анонимни източници са засичали Амрър в бунгалото на милиардера в Маями, след това на вечеря с него в Лос Анджелис, а също в неговия офис пак Лос Анджелис. Засега още никой не говори за роман помежду им, но всички казват, че те много се интересуват един от друг.

Ексцентричният Маск е известен с приятелствата с различни холивудски звезди. Впрочем той също се развежда, но за разлика от Амбър това му е вторият развод. С първата си съпруга Джастин той имаше 8-годишен брак, като двамата се разделиха през 2008 година. През 2010 година Елън се ожени за британската актриса Талула Райли, но отношенията им бяха много скърцащи. Двамата няколко пъти поотделно подаваха молби за развод, а после пак се събираха. Тази година Талула окончателно заляза 12-милиардното състояние, Елън взе курс на свободно плаване и течението го отнесе при Амбър. Тя обаче продължава да къса нервите на Джони Деп, отхвърляйки предложението му за споразумение за конфиденциалност на развода. Това обаче не попречи на „карибския пират“ да си смени прическата и да изглежда доста по-млад. Новия Деп се появи в този вид на благотворителна вечеринка в Минесота.

След като Амбър отхвърли предложението му, той отказа да й даде данни за финансовото си състояние, каквито тя бе поискала. По данни на списание People Джони Деп настоява свидетелите или експертите да дават показания, след като подпишат споразумение за неразгласяване на подробностите от бракоразводното дело. Адвокатката му Лаура Васър разкри, че Деп не е имал брачен договор и разводът може да го удари лошо по джоба. Бракоразводният процес ще стартира идния месец.