Създателките на сайта "Майко Мила!", Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, издават първата си книга: "ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ" - смешно-сериозен наръчник за родителство, в който всички читатели ще могат да намерят отговорите на много и важни въпроси:

"Как да запазим разсъдък, ако се окаже, че сме родили не на дете, а на нощна птица от семейството на кукумявките и по тази причина не сме спали вече 2 години, 8 месеца и три дни?" "Има ли секс след раждането и как да го познаем?" "Ако едното дете яде само грах, второто не яде пилешко, третото лази по земята и яде каквото падне, колко време ви дели от уюта на лудницата?"

Това са част от историите, които са предадени като смешни и откровени, вълнуващи и малко страшни (ама малко!).

Снимка 277242

"Решихме да направим "Майко мила!" потиснати от ужасно сериозната и напрегната среда в Интернет, която измъчва младата майка, но вместо да я мъчим, ние ще се опитаме да я успокоим, разсмеем и да й бъдем полезни", сподели Елисавета Белобрадова.

"В книгата сме събрали най-интересните 41 истории, които вярваме ще развеселят и развълнуват читателите, но и се надяваме да им помогнат да оцелеят като родители или да се престрашат да станат такива", допълва тя.

"ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ" се издава от "Сиела" и ще бъде налична на пазара от 20 февруари 2017 г. Официалното представяне на книгата ще се състои на 23 февруари 2017 г. от 18.30 часа във Vivacom Art Hall, където Елисавета и Красимира ще се явят лично, сресани и в що-годе приличен вид.

За авторките:

Елисавета Белобрадова е родена в София, цял живот е била предприемач, но сега работи като копирайтър в рекламна агенция. Има 3 деца.

Красимира Хаджииванова е наложен специалист по дигитални комуникации и известен блогър. Има 1 дете.