Родната интериорна дизайнерка - Николета Кръстева, която анализира домовете на световните звезди, разкри, че "династията", както най-известният моден гуро - Филип Плейн, лично обожава да нарича имуществото си, се разраства и на още цели 3,6 акра. Новият палат на милионера е в района BelAir, Лос Анджелис.

"За сега виждаме само колко мащабно се очертава да бъде то. Предвид денивилацията на имота предполагам, че ще ни изненада с доста атрактивна архитектура, а за интериора, няма съмнение, че ще бъде нещо грандиозно", твърди професионалистката в интериорния дизайн. На този етап той има луксозен апартамент в Манхатан, но ето че поредната му мечта е на път да се сбъдне.

Снимка 294737

Изключително изисканата и същевременно модерна е обстановка и в имението му, намиращо се на полуострова Saint-Jean-Cap-Ferra, най-красивото място в южна Франция. На около 5 км от Монако, невероятна природа, романтични пейзажи и много впечатляващи имоти.

"Горда съм, че моята кариера започна там, като асистент на архитект Манон Амирканиан и едно от именията в съседство на това на Филип Плейн, до известна степен е и мое дело", споделя Николета Кръстева.

Снимка 294739

Тя прави анализ и на дизайна в магазинната му мрежа: "Всички негови магазини се отличават с черния мрамор, който е негов символ, красив, стилен, луксозен. Магазините са основно монохромни, понякога прекалено студени, но стилни.

Новите му спортни бутици, към бранда Plein Sport, са с по-груба и индустриална визия, което е нормално предвид продаваните там артикули'', прави заключение колежката му в интериорния бранш.

Според самия Плейн, ежеседмично се откриват по 3 нови магазина в различна точка на света, като до края на годината ще има над 200 бутика на трите му марки: Philipp Plein, Plein Sport, Billioner.

Снимка 294735