12 септември беше дългоочакваната дата, на която Apple представи цели три нови модела на iPhone. Като почитатели на технологиите, вече отразихме какви бяха слуховете как ще се казват, както и какви други нови неща може да очакваме. 

Какво да очакваме от Apple през този месец

Какво да очакваме от Apple през този месец

Датата е 12 септември

Часове преди официалната премиера отново се появи пробойна, която ни даде ценна информация. Тя дойде от сайта на Apple, където един документ съдържаше имената на новите устройства. Грешката, разбира се, вече е поправена, но не преди от сайта за технологии ATH да я видят.

Снимка 378009

Източник: Apple

 

И благодарение на тях още в по-ранните часове на деня знаехме, че по всяка вероятност новите модели на iPhone ще се казват iPhone Xs и iPhone Xs Max.

Apple оправи проблема с производителността на MacBook Pro

Защо новият MacBook Pro е по-бавен от предшественика си

От Apple имат логично обяснение

Няколко часа по-късно догадките спряха, завесата падна и ето ги и тях- iPhone Xs, Xs Max и Xr.

Наследникът на миналогодишния iPhone X е iPhone Xs, при направата на който е използван нов и по-здрав вид стъкло. Подобренията са и във функцията FaceID, в камерите и заснемането, в по-бързата LTE връзка и възможността за две SIM карти. Xs разполага с по-бърз процесор и ще се предлага и в нов, златист цвят. Вградената памет, която ще ни бъде на разположение, е от 64, 256 и 512GB, а цената започва от 999 долара.

Снимка 378008

Източник: Apple

Естествено, iPhone Xs Max е с почти същите параметри като малкия си брат, но с голям дисплей - 6.5 инча, и с батерия, която би трябвало да издържа повече време на експлоатация за разговори, снимки, музика и социалки. Цената започва от 1099 долара.

iPhone Xr е бюджетното предложение на Apple, чиято цена започва от 749 долара, за които получаваме 6.1-инчов LCD дисплей, само една задна камера и FaceID.

В България iPhone Xs и iPhone Xs Max ще са налични от 28 септември. iPhone Xr ще дойде месец по-късно.