Големите компании харчат милиони, за да запазят продуктите си в тайна, докато все още са в процес на разработка. Понякога обаче колкото и добре да се предпазваш, собствените ти колеги могат да те издънят - и то неумишлено.

Samsung създаде огъващ се нечуплив дисплей

Дисплеят, който се огъва и не се чупи

Повече за иновацията

Тази седмица новозеландският клон на Samsung доста оплеска нещата, като по случайност пусна промо видео, представящо новия Galaxy Note 9.

Видеото потвърждава, че телефонът ще се появи с нов, подобрен S Pen в комплекта, както стана ясно преди известно време, заради друга порция изтекла информация. 

Клипът финално тушира доста от слуховете покрай телефона, като вече със сигурност знаем, че Note 9 ще е с батерия, издържаща поне един ден, и ще поддържа до 1TB памет от microSD карта.

Промо видеото показва и интересна цветова комбинация от Samsung, поне за един от вариантите на Note 9 - син панел и златен S Pen.

Samsung работи по домашен робот

Samsung работи по домашен робот

Наподобява BB-8 от “Междузвездни войни”

Телефонът ще бъде представен официално на 9 август и ще влезе в продажба 17 дни по-късно. Със сигурност обаче изненадата при представянето ще е доста приглушена, предвид фиаското от Нова Зеландия.