Остана малко повече от месец до официалното пускане на NBA 2K20 в продажба. Затова не се изненадваме, че от 2K - компанията, разработваща играта, разкриват подробности на час по лъжичка.

NBA 2K20, Антъни Дейвис, Дуейн Уейд и кой ще бъде на обложката на играта

Кой ще бъде на обложката на NBA 2K20

Миналата година това беше Янис Адетокумбо, а тази ще бъде...

Вече получихме списък с рейтингите на играчите и знаем кои са най-добрите. Нямаше особени изненади, защото всеки, който следи NBA, има ясна представа.

Тези дни обаче 2K пуснаха и трейлър, който трябва да ни запознае с геймплея, а видеото с продължителност 1.26 минути определено ни надъхва сериозно.

Но това е и целта на подобен тип трейлъри. Виждаме как всички размени и трансфери са отразени и Антъни Дейвис и Леброн Джеймс са рамо до рамо. Същото важи за другите звездни двойки - Ръсел Уестбруук и Джеймс Хардън, Кевин Дюрант и Кайри Ървинг и Пол Джордж и Кауай Ленърд.

Повечето фенове на играта обаче останаха недоволни от два аспекта. Първият - че не виждат почти никаква промяна в геймплея в сравнение с предната версия на играта. В социалните мрежи доста хора написаха, че различното в NBA 2K20 са само и единствено трансферите на играчите.

Другото, което подразни хората, е, че на практика липсват кадри, включващи настоящите шампиони от Торонто Раптърс. Всъщност играчи на Торотно попадат в полезрението ни на 20-ата секунда от трейлъра, когато Кауай Ленърд, който вече играе за Лос Анджелис Клипърс, забива през няколко играчи на Раптърс.

NBA 2K20, Леброн Джеймс, Кауай Ленърд и кои са играчите с най-висок рейтинг в играта

Кой е кралят на играта

Топ 10 на най-добрите баскетболисти в играта

Това, че канадците останаха без звездата си, определено е удар за тях, но все пак са настоящите шампиони на NBA и от 2K е трябвало да им обърнат повече внимание. NBA 2K20 излиза на пазара на 6 септември.