Много бързо след излизането си JBL GO се превърна в любим аксесоар на милиони хора по света, като вече доста години успява да се задържи като един от най-атрактивните продукти на пазара.

Най-добрите Bluetooth тонколони в момента

Най-добрите Bluetooth тонколони в момента

Как да направим правилен избор

Тази седмица компанията пусна за продажба в Индия нов вариант на малката колонка, която познаваме, носеща името JBL GO 2.

Подобренията в звука са осезаеми, казват от CNET, но по всичко личи, че от JBL са наблегнали най-вече на промени в дизайна и корпуса на тонколоната.

Снимка 358693

Източник: YouTube

GO 2 е с около 50 грама по-тежък от първия модел, но пък е с по-приятен, заоблен дизайн. Новата джаджа също така е водоустойчива и трябва да издържи поне 30 минути на 2 метра под вода.

Друг атрактивен елемент на GO 2 е, че можем да избираме измежду 12 цвята, а най-вероятно ще видим и още варианти.

Задава се краят на PlayStation 4

Задава се краят на PlayStation 4

Но чакането за PlayStation 5 ще продължи още...

Извън тези характеристики, новият модел доста напомня на предния - гумиран корпус, бутони за звук и Bluetooth активиране в горната част, LED индикатор зад решетката на говорителя и портове за свързване, разположени на една от страните.

Батерията би трябвало да издържи на около 5 часа музика. 

Как да удължим живота на батерията

Как да удължим живота на батерията

На телефона или компютъра

Цената на колонката се очаква да е сходна на тази на първия модел, като в сайта на JBL GO 2 се продава за 40 долара. Не се знае кога новият модел ще влезе в продажба и в други държави, но се надяваме, че ще е преди края на лятото.