Специален остров за изневери, който гарантира неприкосновеността на личния живот на кръшкачите, купува сайтът за запознанства IllicitEncounters.com. Парчето земя се намира на 160 км от Портсмут, на южния бряг на Англия.

Той е осеян с апартаменти, които предлагат спалня, трапезария и джакузи. Клиентите на агенцията ще бъдат превозвани до него с хеликоптер - в опит да се гарантира, че никъде няма да се срещнат със своя /своята любовник/любовница, освен на острова.Така се премахва и вероятността законната половинка да се усъмни в нещо, след като намери следи от билети за влакове и автобуси или забележи големия скок в километража на автомобила.

Компанията планира дори да слага превръзка на очите на клиентите си, така че местоположението на острова да остане в тайна. Ще се сключват и споразумения за конфиденциалност.

Говорителят на IllicitEncounters Кристиян Грант обясни: "Всичко, което трябва да направите, е да се измъкнети за" бизнес пътуване“, а останалата част оставете на нас. Това, което се случва на острова, остава на острова“.