Със своето ново видео - "Каква съм луда", Кали зареди феновете на попфолка с много лятно настроение. Лентата ни отвежда в Кипър, а певицата показва отново онази позитивна, щура и сексапилна Кали, която отдавна не бяхме виждали.

Тя споделя, че е щастлива от хубавите отзиви, които получава за своя нов хит. Настроена е за позитивни емоции и изживявания и издава, че й предстои почивка в Италия, а след това - отново ще се посвети на работата си и на изучаването на испански език.

Снимка 301540

Източник: Планета тв

"Човек трябва да живее активно и да прави само хубави неща за себе си и за околните", признава тя пред "Звездно" и като отговор на тези думи звучат плановете, които има за това лято.

След като представи един от сигурните хитове на сезона, певицата смята да се впусне в още нови и интригуващи предизвикателства.

Снимка 301539

Източник: Планета тв

"До дни ми предстои да отидем в Южна Италия с Влади, Алекс и Марк и с 18 човека приятели, които имат деца на възрастта на Марк.

Снимка 301542

А като се върна от там, ще запиша последно ниво в непрофесионалната лига на испаноговорящите - ниво B2 в институт "Сервантес" в София.

Целият юли съм го приписала на това, а събота и неделя пък възнамерявам да уча кайт и сърф, и август мисля да отида на остров Лефкада, за да усъвършенствам уменията си. Тренирам и бокс междувременно" - обяснява певицата.

Кали споделя желанието си да се развива и да учи докато е жива, защото иска да граби от живота с пълни шепи и да се усъвършенства.

Снимка 301538

Източник: Планета тв

Певицата е щастлива от успеха на най-новата си песен "Каква съм луда" и признава, че не е лесно да бъде нацелено какво точно искат хората. Това обаче е един от пътите, в които нещата са й се получили успешно - и по отношение на музика, текст, видео и срокове.

"Слава Богу сега уцелих и от началото на годината не съм спирала да целя, добре ми се получава играта на дартс в музиката - и с "Мафия", и с "Имаш ден" и сега с "Каква съм луда" - казва тя пред камерата на Планета ТВ.