Емануела довери, че в момента няма гадже. Фолк певицата чака принца.
 

"Нямам мъж до себе си и не си лягам с никого. В момента съм на етап от живота си, в който чакам да се появи принцът на белия кон и това да бъде правилният мъж за мен", това заяви пред "България Днес" Емануела, която сама отглежда двете си деца след раздялата с младия бизнесмен Димитър Динев.

Периодично името на изпълнителката се спряга около различни популярни мъже, но категорични доказателства липсват. Затова и Емануела реши да внесе яснота и ясно да заяви, че е сама и си няма половинка.

"Признавам си, че в момента мисля повече за кариерата си, отколкото за някакви връзки. Нещата ми се получават добре и не мисля, че трябва да ги изоставям заради някакъв мъж. А и още не се е появил подходящ, заради когото да си струва да се рискува", обясни изпълнителката.

Логично около красивата фолкпевица не липсват ухажьори, но тя ги игнорира още от рано и не им дава възможност да се доближат до нея

Емануела обича да казва, че единствените мъже в живота й, които наистина обича, са двамата й синове - Христо и Димитър-младши. 

"Христо се оглежда за училища в чужбина, където да продължи образованието си. Той ще замине едва след 2 години, но е хубаво, че още от сега започва да се оглежда за добри места", каза още певицата.