Вчера, 4 май, обърнахме внимание на трансформацията, която ще преживее Дженифър Гарнър, във филма Peppermint. Днес отново е време за силни жени, защото излезе първият тийзър на "Вдовици"

Първи трейлър на Peppermint с Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър ще се превърне в хладнокръвен убиец

От режисьора на "Твърде лично" и "От Париж с любов"

"Вдовици" е режисиран от Стив Маккуин ("12 години в робство" (2013 г.), а сюжетът ще ни срещне, макар за кратко, с Лиъм НийсънДжон Бърнтал, Мануел Гарсия-Рулфо и Гарет Дилахънт. Тези добре познати "младежи" си изкарват прехраната по незаконен начин, а след поредния удар всичко се обърква и те умират. 

Снимка 360322

Източник: YouTube

Тогава на преден план излизат техните съпруги, изиграни от Виола ДейвисМишел РодригесЕлизабет Дебики и Синтия Ериво. Те нямат възможността да скърбят, защото се оказва, че съпрузите им дължат огромна сума пари на мафията. И не е трудно да се досетим, че сега тя си ги иска. 

Снимка 360321

Източник: YouTube

От лошата страна ще видим Даниел Калуя, който направи силно включване и впечатление в "Черната пантера", както и Колин Фарел и Брайън Тайри Хенри. Вдовиците ще бъдат принудени да се борят за живота и свободата си, но дали това ще се случи като поемат по стъпките на покойните си мъже, предстои да разберем.

Снимка 360324

Източник: YouTube

Да не забравим да споменем, че от 20th Century Fox поясняват, че филмът е базиран на едноименния британски сериал от 1983 г.

Лиъм Нийсън преговаря за роля в "Мъже в черно"

Поредна звезда се присъединява към екипа на новия "Мъже в черно"

Кой ще прави компания на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън

Премиерата на "Вдовици" е на 16 ноември