Всички знаем каква е съдбата на новогодишните обещания - може да спазваме целите си към по-доброто ни аз за няколко дни, седмици, дори и месец, но след това те затъват във всекидневните ни грижи. С "Твоята най-силна година" това не би трябвало да се случи.

Книгата на Майкъл Хаят предлага доказана система в 5 стъпки, чрез която да постигнем която и да е цел в живота си. Независимо дали се отнася до професионалния или личния ни живот, до това да трупаме благосъстояние или да достигнем ментално спокойствие, методът на Хаят е безотказен, стига и ние да сме такива.

Снимка 397456

Източник: Intense

Бивш главен изпълнителен директор в корпорация с 250 000 000 долара приходи годишно и основател на фирма за развитие на ръководни умения, Хаят ни помага да открием какво ни е спъвало до момента, как да преодолеем обичайните си спирачки, как да контролираме навиците си и да открием правилните цели. И как да не ги изоставим след това.

"Твоята най-силна година" е ясен и нагледен наръчник за това как да изоставим миналото, което ни е спирало и да съставим план за бъдещето си, без да се откажем. Съдържа и полезни шаблони за поставяне на цели.

"Твоята най-силна година" на Майкъл Хаят (16.90 лв.) е по книжарниците от Intense.