Най-после откриваме сериал, с който се надяваме да запълним липсата на "Големите малки лъжи" в категорията "дамска семейна драма с елемент на трилър". При това част от хората, свързани с него, са работили по споменатия сериал на НВО. Става дума за The Undoing.

Продуцент е Дейвид Кели, който стои както зад "Големите малки лъжи", така и зад друго голямо дамско заглавие - "Али Макбийл".

В главната роля пък отново е Никол Кидман, която бележи втората си продукция за НВО след "Големите малки лъжи".

Сюжетът на The Undoing започва обичайно - Грейс (Кидман) има перфектният живот. Тя е уважаван психолог в Манхатан, който е на път да издаде книгата си, с отдаден съпруг (в ролята е Хю Грант) и чудесно дете. Докато една ужасяваща смърт не разбива всичко това на парчета и кара Грейс да започне да гради живота си от нулата.

Кой точно е загинал, какво се е случило със съпруга на Грейс, както и какво крие тя от света не се разбира от трейлъра. Точно за това и сме изпълнени с очакване. В останалите роли са Доналд Съдърланд, Едгар Рамирес, Ноа Джуп, Лили Рейб. Режисьор е датчанката Сузане Биер ("След сватбата", "Братя", "Кутия за птици").

Премиерата на The Undoing е през май по НВО.