Тази вечер в Hell's Kitchen ще е не по-малко напечено от обикновеното. Вечерната резервация може най-точно да сe определи с две думи - адска и напечена. Колкото повече напредва кулинарния формат, толкова по-големи стават изпитанията пред претендентите за голямата награда.

Снимка 418874

Източник: OTDO Consult

Капитаните на двата отбора ще се борят със зъби и нокти да удържат положението, а залогът е доста голям. Ще разберем дали бързина на изпълнение на поръчките и качество на храната са две съвместими понятия в Кухнята на Ада и дали шеф Виктор Ангелов ще остане доволен от видяното и опитаното.

Снимка 418875

Източник: OTDO Consult

Не само за неговото одобрение обаче ще се борят участниците в Hell's Kitchen. Ресторантът отново ще посрещне звездни гости, които моментално вдигат летвата на храната, която трябва да се издаде.

Снимка 418877

Източник: OTDO Consult

Николета Лозанова, Ники Михайлов, Ники Кънчев и дъщеря му ще очакват да бъдат добре нахранени от синия и червения отбор. Една поръчка за чипс а-ла Гичка ще всее смут в кухнята, няма да липсват и забавни моменти и дори любовни трепети.

Снимка 418876

Източник: OTDO Consult

Освен за положителните реакции на шеф Виктор Ангелов и звездните гости, двата отбора ще сe поизпотят и заради своите капитани Варта и Петко, които ще се борят за оставане в шоуто.