Тази вечер е предпоследният сблъсък за този сезон на Hell's Kitchen. След като снощи Веселин напусна Кухнята на Ада завинаги, за голямата награда останаха да се борят Чилева, Тихомиров и Никола.

Тримата ще трябва да дадат нищо повече или по-малко от най-доброто, на което са способни, за да убедят шеф Виктор Ангелов, че може да разчита на тях. Все пак, голямата награда включва и договор за работа в кухнята на неговия ресторант.

Снимка 425978

Източник: OTDO Consult

По пътя до тази награда обаче, още един ще отпадне довечера. Дневното предизвикателство, което Виктор Ангелов им е подготвил, е достойни за най-добри готвачи. Чилева, Тихомиров и Никола ще трябва да покажат въображение, безпогрешни умения, богат арсенал от техники и умение да си играят с вкусовете.

Вечерната резервация пък ще постави тримата финалисти пред нова неочаквана ситуация. Един от тях ще покаже неподозирани заложби и ще се превърне в злодея на Hell's Kitchen. А друг път притеснението ще му изиграе прекалено лоша шега. Дали именно то няма да е причината да се раздели с шансовете си да стане победител, ще разберем довечера.