Тази вечер е големият финал на Hell's Kitchen. Последната битка във втория сезон на предаването ще бъде между "отличника" Никола и "бунтарката" Чилева. Те единствени от всички 18 участника получиха възможността да се борят за голямата награда от 100 хиляди лева и договор за ресторант на шеф Виктор Ангелов.

Последният, който напусна на крачка от финала, бе Тихомиров. Той остави Чилева и Никола да се изправят един срещу друг в последния си сблъсък. В него те ще демонстрират не само изключителните си кулинарни умения, но и завиден хъс за победа. 

Снимка 426220

Източник: OTDO Consult

Финалната вечерна резервация ще премине доста нетрадиционно. Двамата готвачи ще се изправят един срещу друг с предварително избран и обучен екип, както и с първите си авторски менюта.

Снимка 426218

Източник: OTDO Consult

Тази вечер оценката на присъстващите в ресторанта на Hell's Kitchen ще бъде по-важна от всякога, а на масите отново ще седнат много взискателни ВИП гости. Тяхното мнение също сериозно ще натежи за решението на шеф Виктор Ангелов кой да бъде големият победител в кулинарната надпревара. Неговото име ще научим след броени часове.