След като Светла отпадна снощи,  финалистите Филип и Дани Спартак получиха задачата да измислят свое авторско 4-степенно меню, което да поднесат на гостите на големия финал на състезанието.

Разбира се, това няма да бъде последната им задача. Филип и Дани ще посетят и един от ресторантите на шеф Виктор Ангелов, където също ще трябва да впечатляват с уменията си в кухнята топ готвачите от ресторанта. Какво ще бъде предимството за победителя по време на най-важната вечерна резервация, предстои да разберем довечера.

Снимка 358409

Източник: OTDO Consult

Преди да започне най-важната вечеря някои от бившите участници ще се присъединят като помощници в кухнята на Hell"s Kitchen България. Филип и Дани ще имат много отговорна задача - да контролират двете кухни в ресторанта и да не допускат компромиси при издаването на идеалните ястия.

Снимка 358408

Източник: OTDO Consult

Сред звездните гости по време на вечерната резервация бъдат Данчо Караджов, Нели Рангелова, Любо Киров, Сани Жекова и Албена Михов. За финалното си решение кой ще спечели първия сезон на Hell's Kitchen България, шеф Ангелов ще поиска мнението и на всеки един от гостите в ресторанта. 

Кой ще бъде големият победител, ще стане ясно само след няколко часа.