Първото предизвикателство за участниците в Hell"s Kitchen България тази седмица ще ги постави на изпитание за бързина и ловкост, докато са притиснати от времето. Ще им се наложи да разточат фина прясна паста. Нейната дължина трябва да бъде с възможно най-максимални размери и ще имат само 20 минути, за да направят колкото се може по-голямо количество. Победителите ще получат следобед край басейна, докато победените ще трябва да направят всички заготовки за вечерта по новото меню.

Снимка 345112

Източник: OTDO Consult

Първата вечерна резервация с напълно обновеното меню ще затрудни професионалните готвачи. Шеф Виктор Ангелов ще очаква от тях не само концентрация и координация при изпълнение на работата им, но разбира се и перфектни чинии. Още с началните ястия сините и червените ще се сблъскат с невъзможността да приготвят перфектни сосове.

Ще успеят ли да се мобилизират двата отбора? Кой ще разочарова шеф Ангелов? Кой отбор ще се представи по-добре? Кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица? Всичко това ще разберем тази вечер.