Септември вече е тук с пълна сила, а с него се активизират както кинотворците, така и музикантите. В музикално отношение тази седмица беше белязана от голямото завръщане на Аврил Лавин, която издаде първото си ново парче от пет години насам след дълга борба с лаймската болест. Песента е емоционална пиано балада.

Продължаваме с американското диджей дуо The Chainsmokers, решило да внесе малко свежо (и любовно) настроение в края на лятото. Вокалите са на Келси Балерини.

Любимците на тийнейджърите Imagine Dragons също се отчетоха с нова песен тази седмица. "Zero" има леко 90-тарско звучене и е част от саундтрака към анимацията "Ralph Breaks the Internet".

Джейсън Мраз в колаборация с Мегън Трейнър се включват в тазседмичната ни селекция. Парчето им е лековато (и направо наивно на моменти), но е приятно и позитивно разтоварване в петък.

Оставихме най-доброто за десерт - абсолютната класа на Даяна Кроу и Тони Бенет, които тъкмо пуснаха общия си албум "Love is Here to Stay" с композиции на Джордж Гершуин. От него е техният вариант на "'S Wonderful", изпълнен за Tonight Show.