Затворената бета на масовата мултиплейър онлайн екшън състезателна игра Need for Speed World започна, съобщиха от студио Black Box.

През следващите няколко месеца хиляди играчи по целия свят ще имат възможност да се включат в компютърния бета тест като се запишат на http://www.needforspeed.com/web/world.

Тестерите на Need for Speed World ще бъдат първите в света, които ще получат вътрешен поглед върху това дългоочаквано състезателно ММО, а техните конструктивни отзиви ще бъдат изпратени директно на разработващия екип, за да му помогнат да подобри максимално финалния продукт.


"Need for Speed World е първото състезателно MMO в света - съвсем ново забавно изживяване за любителите на високите скорости по целия свят" - заяви старши продуцентът Джон Дойл.

"Разширихме класическия адреналинов рейсинг Need for Speed със съвсем нова power-up система и задълбочена прогресия, наподобяваща като стил ролева игра, за да създаде истинско масово, социално Need for Speed преживяване."

Играта събира на едно място най-доброто от екшън рейсинга с безпрецедентно социално преживяване.

За първи път в състезателна игра геймърите ще могат да се състезават срещу всеки от приятелите и семейството си или да изберат от хилядите играчи в класациите, за да ги предизвикат в напрегнати онлайн битки и полицейски преследвания в един обширен отворен свят.

Need for Speed World ще бъде издадена това лято във версия за PC.