Както личи от самото име, освен качествен матрак, който гарантира блажен сън всяка нощ, TV Bed New York има и вградена tv система. Тя включва 26" LCD телевизор, който с едно-единствено натискане на съответния бутон плавно изниква от долната табла на леглото.

Предвидена е и специална ниша, в която да се поставят DVD, сателит и/или Playstation. TV Bed New York е „най-удобното" решение за онези мързеливи неделни следобеди, в които ти се иска да се излежаваш в леглото по цял ден в компанията на някой хубав филм, любим сериал или предпочитана игра.

Създателите на леглото-мечта са помислили и за тези, които обичат да заспиват, гледайки телевизия. Няма нужда да се борите със съня или да търсите дистанционното. Изключването и прибирането на монитора става също толкова лесно, колкото и включването му. Само с натискането на един бутон, който е разположен точно на една ръка разстояние.

В същото време технологичните въведения ни най-малко не развалят елегантния дизайн на спалнята, която е облицована с естествена италианска кожа. Моделът, произведен в Англия с типичната за англичаните педантичност и към най-малкия детайл, се предлага в три цвята - черно, бяло и кафяво.

 

millionaire.bg