Да прекрачим прага на... „Фермата“. На новото, различното, „селското" риалити. Или поне такова бе желанието на продуцентите Иван и Андрей.

Двамата „опосуми", които се изявяват и като водещи на риалитито, дадоха заявка още в първия лайф, че ще водят различното предаване.

Че ще бъдат част от интелигентно риалити. И ще представят „работливо“ шоу, където няма да се лежи и спи по цял ден, а скандалите за храна и битовизми ще са последното нещо, за което участниците ще водят битки.

СКАНДАЛИТЕ

Няма продуцент, който да не се „храни“ от скандалите в едно шоу. Затова заявката, че дребнавости няма да има се оказа илюзия. Още в началото. В „селското“ риалити бързо се заформи буря от емоции. Мъже срещу жени. Жени срещу „Мисис Баба" и мъже срещу един... майор.

Вечното разделение мъже срещу жени просто е заложено в самата игра, още при решението кой от ратаите на седмицата да иде на битка на голямата арена. Ако изборът падне върху жената-ратай, тя трябва да избере дама за свой опонент. Тогава мъжете доволно потриват ръце. Те знаят, че ще останат в играта поне още една седмица.

Интригите на това „интелигентно“ риалити започнали още по време на кастингите, когато участниците се видели един друг. Преди старта на самото шоу се оказало, че една жена е трън в очите на „врага“. Носителката на титлата „Мисис Баба" - Дони, е недолюбвана от друга участничка - Мария.

Тя от своя страна обедини останалите жени срещу най-хубавата баба и ги направи свой съюзник. В основата на драмата, разбира се, е мъж. Ексфутболистът Николай Дюлгеров, който е настоящ приятел на Мария, имал взимане-даване преди шоуто с Дони. Така двете дами влязоха с интрига в шоуто.

Мъжете пък се наостриха срещу майора. Тон даде бившият затворник Георги Варсамов, който заяви, че не понася мъже в униформа. И се почна...


В АЛКОХОЛА Е ИНТРИГАТА!


За да се направят на още по-непорочни, Иван и Андрей завиха, че в тяхното шоу няма да има алкохол, който да се дава на участниците, когато закъсат със сюжетната линия. Или пък когато скандалите куцат.

Алкохолът е този, който отключва емоциите. Стара риалити мъдрост гласи: „Напий участниците и им гледай сеира!“ Главният редактор на „Фермата“ - Ники Николов, който дълги години режисираше конкурентното шоу „БИГ Брадър“, много добре знае това. Лъжа се оказа, че участниците във „Фермата“ не пият. Да, на тях не им е носен на златен поднос „Дом Периньон", но пък редовно си жулват домашна ракия. Ей така, за отскок.


ЗНАЕМ СЕ ОТВЪН


Подобно на участниците от „ВИП Брадър", който се познават извън Къщата, така и тук някои не са си чужди.

Димитър Господинов, или по-известен като Митко Полицая, се оказа, че си другарувал отвън с друг участник - фитнес-инструктора Асен. Двамата се познават още преди да влязат във „Фермата". Митко дори води на тренировка при Асен болния си син, за когото обяви, че ще играе и за чието лечение ще използва голямата награда от 100 000 лв., ако я спечели.

Рускинята Альона също не е чужда на Иван и Андрей. Отдавна мълвата носи, че тя е работила за тях преди време в „Междинна станция". Случката напомня за историята с Ади от „ВИП Брадър“, която работеше в Нова телевизия заедно с Ники Кънчев (бел. ред. в предаването „Ники Кънчев под наем"). И бе набедена за човек на продуцентите.

КИФЛИТЕ


Закъде риалити без кифли? Кифлите са тези, които не само може да се излежават на дивана в една ВИП къща. Те могат да правят същото и в една нетолкова ВИП ферма. И вместо да налазят луксозно кресло в хола, могат да полегнат на твърд креват в прашна стая.

Кифлите ги има навсякъде около нас. Кифлите се настаниха и в риалити форматите. Те са млади, нафукани и нехайни. Иначе казано - мързелани, чиято основна задача е да хубавеят.

Плеймейтките Светлана Василева и Моника Валериева тук са заменени от техните не толкова популярни, но иначе също толкова чаровни алтернативи Рая и Нора. Госпожиците не успяха да се отчетат с работа. За сметка на това обаче събраха тен по ливадите на Фермата.

„Фермата" vs „Сървайвър" vs „Къртицата"


Подобно на „Сървайвър“, и при „Фермата" го има елемента с избиране на финалиста. Един от двамата ще бъде избран от вече напусналите участници - фермери. Познато, нали... И в риалитито за оцеляващи в екзотични дестинации изгонените посочваха един, който да е на големия финал.

Игрите на арената на „Фермата", излъчвани в неделя, пък до болка наподобяват състезанията в „Къртицата". /Lifestyle.bg