За Бога, хора, викайте полиция! Макар да не върши много работа и да закъснява, викайте скапаната полиция!

Прибираме се с жена ми преди малко, нося заспалия ни син на ръце и минути след като влизаме вкъщи, чувам патаклама навън. Поглеждам и виждам някви момчета да залитат по улицата пред нас. Помислих, че са пияни, но не се клатушкаха.

Минута по-късно виждам още момчета, 5-6, с дървени прътове, панталони до коляното и бели кецове (а познайте де!), които замерят с камъни и прътове нещо или някой на нашия тротоар (от прозореца не се вижда). Близо до нас, на същата улица, има една циганска къща, доста неугледна, в смисъл стара, но не е мръсна, никога не вдигат шум и единственото, по което можеш да разбереш, че живеят цигани, е възрастната циганка на инвалидна количка, която седи пред къщата през деня и проси. Там живее семейство с 5 деца. Мъжът чисти задния двор на кооперацията зад нас.

И аз зацепвам, че кретеноидите хвърлят прътове срещу тази къща.

Е, мамка му, казвам ви, не знам заради десетдневния престой в Брюксел и Холандия сигурно, но лайното ми кипна зверски. Обадих се моментално на куките и понеже знам, че ще им трябва точно толкова време да дойдат, колкото кретеноидите да се разкарат, с жена ми завихме Максо, оставихме го сам вкъщи и слязохме да видим дали няма нужда от линейка или допълнително рамо за бой с лумпените.

Куките дойдоха малко след като слезнахме и след като и последният кретеноид си беше бил камшика. Оказа се, че групичка от около 20 такива амеби са влезли с бухалки и камъни във въпросната къща и са започнали да налагат каквото хванат! Там има 5 деца, две от които по-малки от сина ни! Жената в количка лежеше захвърлена на земята, а количката й избутана някъде. Прозорците на къщата са изпочупени, двама мъже (този, който живее в къщата и брат му) са бити, с изпорязани рамене.

Е мамичката им мръсна на скапаната фашистка сган! Без извинение! Единият от двамата мъже беше толкова бесен, разплакан, в кръв и изплашен, че крещеше как тази вечер ще има убийство, ще събере Захарна фабрика и ще ги намери тия и ще им ебе майчицата! Куките, около двайсетина, просто седяха с ръце в джобовете и питаха кой има адресна регистрация! Казах, че аз имам и че аз съм се обадила да ги викна. На мъжа му казах да пие една ракия и да се успокои, защото деца има да храни и не си заслужава да лежи който и да е от тия лумпени с малки пишки и големи комплекси. Питах един от полицаите какво трябва да направят хората от къщата и той ми каза: НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ!

Нищо!!!!!!!

Ако семейство българи бяха задали този въпрос, дали нямаше отговорът да е друг?

Само минути след куките дойде син фолксваген и отвътре излезе некъв с (професионален примерно) фотоапарат. От едно интервю на (Педе)расате за случайно убития от него човек знам, че "Нощен труд" са си на лафмоабет с куките и сигурно тоя е оттам. И само фотограф, без журналист, историята ще се напише после… Разказ по картинка.

Никой друг, освен мен, не се беше обадил на полицията! Никой друг не излезе да види какво става! И после некви ми “арийски” медии пишат как група от десетки цигани се събрали, ей тъй и нападнали българи! Честно ви казвам, ако кретените още бяха долу, когато слязохме и аз сигурно щях да имам кръв по себе си!

Днес влязоха в къщата на съседите цигани, в къща с неподвижна жена, работещ мъж и пет малки деца! Утре ще влязат в моята къща, с бухалки и камъни, ще ударят моята жена и моето дете!

Направо ми се тресат нервите в момента! Сигурно цяла нощ няма да спя и ако се върнат онези, ще се обадя на 166… с известно закъснение. И на линейка!!!!

http://mushabusha.wordpress.com/ 

 

Бел.ред.: Публикуваме този текст без редакция - езикът, мнението и определенията са изцяло на автора. Публикуваме го заради убеденоста ни - от собствен опит, -  че  ако това се беше случило на семейство българи, отговорът на полицията щеше да бъде същият. В този смисъл темата на този материал не е "циганите", а "насилието върху обикновени хора", "расизмът", "полицията", "реакцията ни като съседи, като граждани и като общество". Моля, придържайте се към тези теми в коментарите си. Расистки и призоваващи към насилие коментари не са позволени и ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им могат да бъдат баннати при злоупотреба.